Go艣膰 Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233009 Udost臋pnij Napisano 12 Listopada 2014 Nick: KamilC13 aka. Ch*j Cie to? Wiek: 20 Data rejestracji na forum: 21 maj 2014 Czas sp臋dzony na forum: 9 Dni i 5 godzin Do艣wiadczenie w ocenianiu: S膮dz臋 偶e jest, poniewa偶 w wi臋kszo艣ci os贸b jakie zbanowa艂em 8 na 10 okaza艂o si臋 偶e graj膮 nie czysto. Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Owszem, prowadzi艂em swoje sieci jak i r贸wnie偶 mia艂em dost臋p do amxbans przy poprzedniej sieci serwer贸w na kt贸rej gra艂em. By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Na forum nie, lecz na serwerze tak. I s膮 to bany wygas艂e Dlaczego Ty?: My艣l臋 偶e b臋d臋 dobrze sprawowa艂 si臋 przy tej funkcji. Jestem sumienny jak i dok艂adny. Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Czasami sporo, a czasami siedz臋 w robocie od 9 do 17. Ale potem staram si臋 to uzupe艂ni膰 i siedz臋 sobie przegl膮daj膮c tematy z ss'ami lecz nie tylko. Dwumiesi臋czny sta偶 jako Admin: Tak, nawet wi臋kszy ni偶 Dwumiesi臋czny Co艣 od siebie: No co ja tutaj mog臋 wyskroba膰, raczej nic ciekawego o sobie nie powiem. Zwyk艂y mechanik, jak i admin Humoru odrobink臋 posiadam, my艣l臋 偶e 藕le nie b臋dzie Mam nadziej臋 偶e spisz臋 si臋 na miejscu UBT Prosz臋 o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, pozdrawiam 聽 PS. Kontaktowa膰 si臋 ze mn膮 mo偶na za pomoc膮 pw lub steam Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Listopada 2014 #233822 Udost臋pnij Napisano 14 Listopada 2014 Zestaw na PW. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Listopada 2014 #234428 Udost臋pnij Napisano 17 Listopada 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi