Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Człowiek Oszust!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Chciałem napisać pewną opinie o jednym graczu z waszej serwerowni. Może wam pomogę, bo mi pomogli. Gracz Wanderinhio, wysyła ludziom różne wirusy gdy inni nawet o tym nie wiedzą podczas mixów bierze ip i wysyła wy nawet o tym nie wiecie. Robił tak na poprzedniej serwerowni Top-Ma***rs.pl ( nie chce reklamować ). Mam paru świadków którzy się podpiszą. Założylismy konta razem, żebyśmy nie wyszli na oszustów, spawdźcie nasze ip, jak coś.

Napisano

Zgadzam się w stu procentach z poprzednikiem. Wczoraj grałem z nim mixa (sam mnie zaprosił), a dzisiaj włączam komputer i komunikat "Asus B85M-G: Podaj hasło". Komputer w naprawie i teraz piszę z telefonu ;/ Nie polecam go, najlepiej, jeżeli go zbanujecie! Jakimś sposobem wysyła ludziom wirusy podczas gry i nawet nie wiem czy ocalały moje skiny z CS:GO.

Mało tego! Jestem pewny, że Wanderinhio jest odpalony. Wczoraj podczas tego mixa jego drużyna przegrywała ostro 11:2, potem nagle "zaczął dobrze grać"... Grał na tyle dobrze, że strzelał same headshoty przez ściany -.- Niestety nie dam screenshotów bo jestem zielony w tych sprawach i nie wiem jak je można było zrobić.

Proszę o rozsądny wymiar kary dla Wanderinhio, bo zasłużył.

Napisano

Podpisuje się pod wypowiedzią kolegi ..Miałem niestety do czynienia z Wanderinho / Wanderinhio , otóż grając z nim mixa w 1.6 poprzez ip wysłał mi jakiegoś wirusa ..Chciałbym ostrzec reszte graczy przed możliwym atakiem lub niebezpieczenstwem które grozi ze strony tego gracza i proszę o szybkie działanie . Pozdrawiam !

Napisano

Naprawdę prosimy o szybkie działanie ponieważ , chcemy oszczędzić tego losu który spotkał ZayaN'a ...

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...