Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232852 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Witam! Chciałem napisać pewną opinie o jednym graczu z waszej serwerowni. Może wam pomogę, bo mi pomogli. Gracz Wanderinhio, wysyła ludziom różne wirusy gdy inni nawet o tym nie wiedzą podczas mixów bierze ip i wysyła wy nawet o tym nie wiecie. Robił tak na poprzedniej serwerowni Top-Ma***rs.pl ( nie chce reklamować ). Mam paru świadków którzy się podpiszą. Założylismy konta razem, żebyśmy nie wyszli na oszustów, spawdźcie nasze ip, jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232858 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Zgadzam się w stu procentach z poprzednikiem. Wczoraj grałem z nim mixa (sam mnie zaprosił), a dzisiaj włączam komputer i komunikat "Asus B85M-G: Podaj hasło". Komputer w naprawie i teraz piszę z telefonu ;/ Nie polecam go, najlepiej, jeżeli go zbanujecie! Jakimś sposobem wysyła ludziom wirusy podczas gry i nawet nie wiem czy ocalały moje skiny z CS:GO. Mało tego! Jestem pewny, że Wanderinhio jest odpalony. Wczoraj podczas tego mixa jego drużyna przegrywała ostro 11:2, potem nagle "zaczął dobrze grać"... Grał na tyle dobrze, że strzelał same headshoty przez ściany -.- Niestety nie dam screenshotów bo jestem zielony w tych sprawach i nie wiem jak je można było zrobić. Proszę o rozsądny wymiar kary dla Wanderinhio, bo zasłużył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232859 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Podpisuje się pod wypowiedzią kolegi ..Miałem niestety do czynienia z Wanderinho / Wanderinhio , otóż grając z nim mixa w 1.6 poprzez ip wysłał mi jakiegoś wirusa ..Chciałbym ostrzec reszte graczy przed możliwym atakiem lub niebezpieczenstwem które grozi ze strony tego gracza i proszę o szybkie działanie . Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232862 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Na stos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232864 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Naprawdę prosimy o szybkie działanie ponieważ , chcemy oszczędzić tego losu który spotkał ZayaN'a ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232868 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Pluję na was totalnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232869 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 stfu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232871 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Pluję na was totalnie! Skończ ...zaraz zapadnie na Cb wyrok , naucz sie grać uczciwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232872 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 i nie wiem kto zapłaci za moją płytę główną i pewnie jeszcze skiny z cs:go... ech.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232875 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 11 Listopada 2014 #232876 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Propozycje i uwagi na temat Multi-Head" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi