Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_green">UB</span> Skarga na | RG | `DarkS!d3 :>

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi:

Data i godzina: 20:31 11.11.14r

Nick admina/gracza, który zawinił: | RG | `DarkS!d3 :>

Dowody: http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=65347

Świadkowie: gracze aktualnie grający na serwerze DD2+DM

Uzasadnienie: Nie byłem odpalony a admin mnie zbanował za czitowanie zamiast zrobić screeny.

tak po 1 nie mam demka po 2 mogłem ci dać bana przez przypadek wiesz jakie zamieszanie przed chwilą było na serwerze ciągle czit wchodził pod innym nickiem i zamiast go zbanowac mogłem ciebie. za co cię serdecznie przepraszam z góry :) naprawde mogłem ciebie zbanowac przez przypadek bo próbowałem co chwile banować tego odpaleńca jednego aż już nie ogarniałem i napisałem do adonai . jeszcze raz przepraszam

wlasnie go się nie dało zbanowac próbowałem ale sobie nie radziłem. zawołałem adonai i po sprawie . NezeroX przepraszam cię ponownie ale nie wiem czy wiesz jak to jest jak aim lata i nagle na serwerze chaos spam u@ przezm ikro banuj banuj banuj i przez pośpieszanie się dałem bana tobie. ale ci mówie że to pomyłka jeśli to wszystko to poprosze o zamknięcie tematu i danie ub dla gracza Nezrox

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

dostajeszub.png

Witaj Graczu.

Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...