Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232742 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Wzór skargi: Data i godzina: 20:31 11.11.14r Nick admina/gracza, który zawinił: | RG | `DarkS!d3 :> Dowody: http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=65347 Świadkowie: gracze aktualnie grający na serwerze DD2+DM Uzasadnienie: Nie byłem odpalony a admin mnie zbanował za czitowanie zamiast zrobić screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232743 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Potwierdzam, chwilę po tym jak ja dostałem screeny gracz ten dostał bana za czity. Wiem, że na 100% nie czitował, ponieważ znam go z reala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232747 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 I dodam jeszcze że już wiele razy robiony mi screeny na DD2+DM i za każdym razem byłem czysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232748 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Zapraszam admina banującego z demkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232758 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 tak po 1 nie mam demka po 2 mogłem ci dać bana przez przypadek wiesz jakie zamieszanie przed chwilą było na serwerze ciągle czit wchodził pod innym nickiem i zamiast go zbanowac mogłem ciebie. za co cię serdecznie przepraszam z góry naprawde mogłem ciebie zbanowac przez przypadek bo próbowałem co chwile banować tego odpaleńca jednego aż już nie ogarniałem i napisałem do adonai . jeszcze raz przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232763 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Skoro wchodził pod innym nickiem to można dać bana na IP. A z tego co wiem to do każdego bana trzeba robić demko, ale nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232773 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 wlasnie go się nie dało zbanowac próbowałem ale sobie nie radziłem. zawołałem adonai i po sprawie . NezeroX przepraszam cię ponownie ale nie wiem czy wiesz jak to jest jak aim lata i nagle na serwerze chaos spam u@ przezm ikro banuj banuj banuj i przez pośpieszanie się dałem bana tobie. ale ci mówie że to pomyłka jeśli to wszystko to poprosze o zamknięcie tematu i danie ub dla gracza Nezrox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232774 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi