Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_green">UB</span> Skarga na | RG | `DarkS!d3 :>

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Potwierdzam, chwilę po tym jak ja dostałem screeny gracz ten dostał bana za czity. Wiem, że na 100% nie czitował, ponieważ znam go z reala ;)

Napisano

tak po 1 nie mam demka po 2 mogłem ci dać bana przez przypadek wiesz jakie zamieszanie przed chwilą było na serwerze ciągle czit wchodził pod innym nickiem i zamiast go zbanowac mogłem ciebie. za co cię serdecznie przepraszam z góry :) naprawde mogłem ciebie zbanowac przez przypadek bo próbowałem co chwile banować tego odpaleńca jednego aż już nie ogarniałem i napisałem do adonai . jeszcze raz przepraszam

Napisano

Skoro wchodził pod innym nickiem to można dać bana na IP. A z tego co wiem to do każdego bana trzeba robić demko, ale nie jestem pewien.

Napisano

wlasnie go się nie dało zbanowac próbowałem ale sobie nie radziłem. zawołałem adonai i po sprawie . NezeroX przepraszam cię ponownie ale nie wiem czy wiesz jak to jest jak aim lata i nagle na serwerze chaos spam u@ przezm ikro banuj banuj banuj i przez pośpieszanie się dałem bana tobie. ale ci mówie że to pomyłka jeśli to wszystko to poprosze o zamknięcie tematu i danie ub dla gracza Nezrox

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

dostajeszub.png

Witaj Graczu.

Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Popularne Dni

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...