Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232679 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Mógł by mi szanowny admin wyjasnic za co dostałem bana 11-11-2014 o godzinie 18:35 ???? Podszedłem do typa w piachu na długiej który się nie ruszał zdjąłem go kosa i mi nagle pokazało że zabiłem 3 i nagle pernament że czituje !!!! ogarnijcie tych swoich adminów i lagujace serwery !! Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 11 Listopada 2014 #232683 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Byłem przy tym admin tak każdego traktował jak miał dobre staty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232697 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Co wy za głupoty wypisujecie?! Bany poleciały za ewidentne czity. Podszywki i wyzwiska ferdziu nie jestes bez winy. Wyzwałeś moja matkę, sciagnijcie hltv i zobaczycie kto co wypisywał w moim kierunku. A po 2 nie banuje za lepsze staty bo sam mam wahania co do gry. A ty ferdziu wjebales sie pod koniec calych tych akcji na serwer wiec nie wiesz nawet o co do konca chodzi. Zaraz podesle HLTV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 11 Listopada 2014 #232745 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Ja ze swojej strony tylko dodam: 1. Nie ten dział 2. Dostosuj się do wzoru http://multi-head.pl/forum/88-odwo%C5%82anie-od-bana/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 12 Listopada 2014 #232922 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i Pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #232975 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Admin banujący utracił wszystkie rangi, a ty otrzymujesz ub. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #232976 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi