Atnam Napisano 11 Listopada 2014 #232676 Napisano 11 Listopada 2014 Wzór skargi: Data i godzina:18:24 wbiłem na serwer 18:27/8 dostałem bana Nick admina/gracza, który zawinił:Admin Niron Dowody:Admin zbanował mnie za OBRAZE jak nikogo nie obraziłem moge dac cały wycinek z konsoli po 2 pisałem adminowi żeby łapał sie za cziterów a nie za błąchostki to nazwał mnie dzieciakiem.. Świadkowie:Gracze Uzasadnienie:Admin banuje wszystkich za niby czity i obraze dał 1 graczowi powód sam ejsteś dziw** a mi za obrazę prosze o pokazanie mi przynajmniej 3 screnshotów na których jest mój nick i że ja obrażam moge dać cały wycinek z konsoli..Wojtas czy jakoś tak napisał że na atmana bana spytałem za co a on nie odpowiedział więc napisałem że gram ok 1 miesiac na serwerze i znam swe prawa i że złapałem dużo cziterów i za to ban? a o to dowód że tak pisałem Dowód http://www56.zippyshare.com/v/96983346/file.html Prosze amdina o pokazanie demek z cziterami i ssami gdzie niby obraziłem przez te 4 min gry Prosze o ukaranie tego admina jak najmocniej..
Atnam Napisano 11 Listopada 2014 Autor #232699 Napisano 11 Listopada 2014 Znalazłem obrażenie w powodzie http://www34.zippyshare.com/v/21538410/file.html
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232705 Napisano 11 Listopada 2014 Tak tylko szkoda ze na demku nie widac co piszecie na U@ wieć teraz jak mam udowodnic co? Prosze o aquac lub n-ty dzien o logi z serwera z godziny 18:00 do 19:00 bo nie beda mnie dzieci wyzywać i plakac na forum za bany. w dodatku wyzywac moja matke gnoje https://www.sendspace.com/file/7e45hn <<<<<<< za darmo banowalem? obejrzyjcie. Tylko nie widac co ferdziu biedne dziecko pisze, na U@ wiec mozna poplakac teraz na forum. Z reszta wielu graczy obrazało moja matke
Atnam Napisano 11 Listopada 2014 Autor #232706 Napisano 11 Listopada 2014 Ja chłopie o 18:24 wbiłem na serwa bo o 18:15 wróciłem do domu więc mi nie wmawiaj po 2 dawaj screnshoty niby że widać coś na u@ powinieneś myśleć wcześniej niż dawać bana.. I ja do twoich rodziców nic nie mam ani nie wyzywałem.. CO na początku zrobiłęm to sie kulturalnie przywitałem..
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232711 Napisano 11 Listopada 2014 Jam mam dac ci screeny skoro CS'a offline mam co? Dobry jestes prowokator. 1 wyzywasz potem składasz skarge że ty jestes niewinny, jesteś żałosny. Prosze H@ o wyciagniecie logów z serwera i zobaczymy co pisałeś, bo na demku niema admin czata widocznego i nie widac co piszecie. a po 2 jakbym miał robić każdemy screeny bo ktos wyzwał to nie zdazyl bym kazdego nagrodzic. Ale ty musiałeś sie spłakać
Trik3r Napisano 11 Listopada 2014 #232714 Napisano 11 Listopada 2014 Ja jestem po stronie Niron'a, jak można obrażać czyjąś matkę? Zrobiłam wam coś jego mamuśka? Jak najbardziej zgadzam się z nironem, jest to ewidentna bezczelność i brak kultury z waszej strony. Admin dobrze postąpił banując te osoby.
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232716 Napisano 11 Listopada 2014 Jeszcze jest na tyle bezczelny że skarge napisał. To trzeba mieć tupet. Jeżeli nikt do tej sprawy nie podejdzie na poważnie rezygnuje z funkcji admina, bo nie bede zbierać wyzwisk na moja rodzine, matke, ojca za to ze ktos lata odpalony na serwerze i trzeba chwile czasu zeby go sprawdzic i wcisnac mu bana, ale co tam dzieci to nic nie interesuje.
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232744 Napisano 11 Listopada 2014 Admin banujący stracił wszystkie rangi. Szczegóły dla czerwonych podeśle na steam. /close.
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232746 Napisano 11 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
1
Popularne Dni
11 Lis
9
Najaktywniejsi w tym temacie
Atnam 3 posts
Trik3r 1 post
Popularne Dni
11 Lis 2014