Skocz do zawartości

Propozycja ;p

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

[align=center]WITAM

[/align]

Chciałbym zlozyc 1 propozycje dotyczącą klasy Neo i zwiększyć jego regeneracje HP z 10000 do 20-30 tysięcy co 3 sekundy by sie regenerowała :) Bo te 10000 nic nie daje i jest za malo ;/

Sądzę, że ta klasa i tak jest za dobra ^^ jak by jeszcze to wprowadzono to by była nie do zabicia dla zwykłego gracza ; ) Jak by odpowiednio podkręcono klasy normal można wtedy myśleć o Pemium :D

Sądzę, że ta klasa i tak jest za dobra ^^ jak by jeszcze to wprowadzono to by była nie do zabicia dla zwykłego gracza ; ) Jak by odpowiednio podkręcono klasy normal można wtedy myśleć o Pemium :D

Ale jak ktoś gra premka Swat to i tak zabije :)

Ale jak ktoś gra premka Swat to i tak zabije :)

Graczy z Premium jest naprawdę niewiele, a nam raczej nie chodzi o to żeby grali tylko stali gracze z Premium vip itp.. Sadzę, że mamy zachęcić nowych graczy do gry i pozastania z nami jak najdłużej :P a co do twojej propozycji, to nie tak że jest od razu na skreślenie, tylko troszkę przesadzona. Można by regenerację z 3 sekund zmniejszyć do 2-1,5 sekundy i to raczej byłoby odpowiedne :)

Neo będzie trochę podrasowany jeśli chodzi o regeneracje, Teraz: co 3 sekundy dostaje 10k hp. Mówiąc wprost to słabo jak dmg klas na 500klvl to 19k(najmniejszy). Po zmianie: co 3 sekundy 20k hp(jak macie inne pomysły to pisać).

Dodatkowo trochę inaczej napiszę to 1/4 z ak u Dowódcy, bo coś nie zawsze wchodzi.

Co do naszego kochanego swata, to trochę pogorszymy jego 1/3 z m4 i dostanie bardzo silne miny(prawdopodobnie 4).

Z tobą się zgadzam bo SWAT ma teraz 1/3 i kosztujue 6zl sms a tak naprawde to bardzo dobra klasa i kazdy ją kupuje :) Więc pogorszenie jej wchodzi w grę lub zwiększenie ceny

Już lepsze pogorszenie, nie rozpędzajmy się z ceną, nie jestem aż tak bogaty :P a mówiąc o pogorszeniu to o jak bardzo chcesz to zrobić Positive ?

SWAT

1/6 z M4, zwinne palce, 5 min to jest początkowa forma, która się raczej nie zmieni. Obrażenia z min przy 60k inta będą wynosić około 90k-110k. Tutaj się zmieni bo nie wiem dokładnie jak to na serwerze będzie wyglądać. Może coś jeszcze dodam, nie wiem.

W SP będzie też klasa z Ak, już gotowa. I jeszcze jedna przydałaby się ale nie mam pomysłu na nią.

Możesz jeszcze tego dowodce naprawić bo te AK 1/4 wogole nie działa. I jeszcze w klasie NEO opis zmienić bo jest napisane zwinne palce a tak naprawdę ma bezlik ammo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...