Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 #232252 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Nick: FreshMaster Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Chciałbym pomóc ogarnąć Cziterów na serwerze a także pilnować kultury. Chciałbym aby na serwerze miło spędzało się czas.Zawsze staram się pomagać na serwerze. A zwłaszcza nowym graczom. Myślę że dogaduje się z graczami. Chce po prostu pomóc Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 godzinki. A w weekendy nawet 4 h. Kontakt: Steam / Forum / GG Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/FreshMaster/80.72.40.110:27008/ PS.Miałem tutaj kiedyś admina ale miałem problemy z internetem i musiałem przestać grać w cs'a. Niestety.Ale teraz mam nowy internet i myślę że już takie coś się nie zdarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 10 Listopada 2014 #232255 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Jestem na TAK -Wiek -Godziny -Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 10 Listopada 2014 #232338 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Jestem na TAK - Wiek - Doświadczenie - Steam Wszystko się zgadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232382 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Jestem na nie. Pokazałeś dziś twoją kulture na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232429 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Natka ?? Co ja zrobiłem takiego ?? Powiesz mi ?? Bo sobie nie przypominam żebym kogoś wzywał lub coś podobnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232452 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Na tak. Dobra aktywność, steam, wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 11 Listopada 2014 #232651 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 A ja myślę że nie dał bym ci szansy znowu, to że miałeś ciulowy internet nie znaczy że musiałeś olać admina. Zawsze jest możliwość usprawiedliwienia się, a ty tego nie zrobiłeś. Jest także urlop.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232671 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Sniper rozumiem Cię . Żałuję że nie załatwiłem wtedy tego inaczej . Ale teraz staram się jak tylko mogę.I myślę że zasługuje na 2 szansę Każdy popełnia jakieś błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Listopada 2014 #233575 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Jestem na TAK. Widzę Cie na serwerze, jesteś aktywny, pomocny, zgłaszasz cziterów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 14 Listopada 2014 #233737 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Nie znajomości regulaminu,popracuj nad tym i zapraszam ponownie . Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi