Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 #231998 Napisano 10 Listopada 2014 Witam wszystkich Jak sama nazwa wskazuje, jestem tutaj zupełnie nowy Na serwerze gram od jakiegoś czasu, ale nigdy nie myślałem o ty żeby się rejestrować, no ale w końcu jestem i myślę, że przyjmiecie mnie ciepło i radośnie. To może teraz krótko o mnie. Osobiście posiadam forum z serwerami SAMP oraz jestem amatorskim grafikiem i webmasterem z doświadczeniem Moje portfolio możecie znaleźć tutaj -> www.Web-FOX.pl (jeśli nie można to proszę mi wlepić ostrzeżenie i usunąć sam link). Aktualnie pracuję cały czas nad projektem NavyIPB v3.x.x, który jest niczym innym, jak wprowadzeniem różnych udoskonaleń do phpBB by Przemo, żeby zrobić z niego IP.Board, przy tym nie grabiąc sobie u supportu IP. Już sobie nagrabiłem u supportu przema, ale jakoś mnie to nie rusza. Prócz kompa, jeżdżę również na longboardzie i wychodzę na miasto. Wgl to mam 17 lat jakby ktoś się tym interesował. Myślę, że wkrótce się lepiej poznamy. Tyle ode mnie
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
10 Lis
5
11 Lis
5
Najaktywniejsi w tym temacie