Patrick Napisano 21 Lutego 2016 #400836 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Witam, niedawno dostałem warna z powodem " Reklama ale w dobrym celu " wtf? Pewien użytkownik zrobił "własną" galerie zdjęć, ale te prace nie były jego bo widziałem takie same na innym forum. Także zapytałem się na sb czy mogę podać link do jednego z forum w celu dowodu, kilka osób napisało mi ,że mogę i jeden administrator napisał "Podaj, zobaczymy" więc podałem link do tego forum a po 4 dniach dostaje 2 warny z powodem reklamy ale w dobrym celu. Karacie mnie za dobre uczynki? Pozdrawiam. @edit Panie Michasiu, dostałem pozwolenie od administratora na sb, a dokładniej napisał mi tak: "Podaj, zobaczymy" Czy jego komentarz był podchwytliwy, aby specjalnie dać mi warny za "reklamowanie" sieci? Następnym razem wypraszam sobie takie dziecinne zachowanie, staram się pomóc w zwalczaniu fake'owych użytkowników ale wychodzi na to ,że ważniejsze są dla Was 10 reklam na innych forach które i tak nic nie dają bo nikt ich nie przegląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 21 Lutego 2016 #400838 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 @@MichaSiu wyjaśnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lutego 2016 #400983 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 No co ja mam Ci wyjaśniać? No wkleił kolega linki do konkurencyjnej sieci. Jest wiele innych sposobów niż podawanie bezpośrednich linków. Ja ewentualnie mogę przystać na kompromis: 10 reklam za 2 warny Proszę Panie @@August Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 23 Lutego 2016 #401612 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Brak zainteresowania tematem, jak Patrick będzie chciał odrobić warny, to na pewno to uczyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 23 Lutego 2016 #401613 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi