DedFacker Napisano 10 Listopada 2014 #231841 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 1. Nick na TS3: DedFacker 2. Wiek: 20. 3. Doświadczenie: Bardzo dobre 4. Mikro (obowiązkowe): Jest 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: 3h 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Ponieważ jestem osobą dojrzałą , gadam między innymi z kolegami ale razdko gadam z Administracją , teraz będę wchodził (Za zgodą Administracji) na ich kanały żeby pogadać 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Napewno będzie dużo konkursów , różnych zabaw , dużo śmiechu , mniej wyzywania , kultura na kanałach itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 #231844 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Konto zrobione dla podania .. I 0 udzielania sie na forum NA NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 #231848 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Jestem na NIE. Konto do podania. Do tego nie widziałem Cię na ts'ie i nie znasz zasad należytej pisowni. Piszę się "na pewno". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 #231850 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Pierwszy raz widzę twój nick na oczy a ostatnio sporo przesiaduję na TS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 10 Listopada 2014 #231602 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Jestem na Nie. - Konto dla podania. - Pierwszy raz Cię widzę. - Zero udzielania się na forum. Chyba wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 10 Listopada 2014 #231852 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi