DedFacker Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 1. Nick na TS3: DedFacker 2. Wiek: 20. 3. Doświadczenie: Bardzo dobre 4. Mikro (obowiązkowe): Jest 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: 3h 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Ponieważ jestem osobą dojrzałą , gadam między innymi z kolegami ale razdko gadam z Administracją , teraz będę wchodził (Za zgodą Administracji) na ich kanały żeby pogadać 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Napewno będzie dużo konkursów , różnych zabaw , dużo śmiechu , mniej wyzywania , kultura na kanałach itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Konto zrobione dla podania .. I 0 udzielania sie na forum NA NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Jestem na NIE. Konto do podania. Do tego nie widziałem Cię na ts'ie i nie znasz zasad należytej pisowni. Piszę się "na pewno". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Pierwszy raz widzę twój nick na oczy a ostatnio sporo przesiaduję na TS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Jestem na Nie. - Konto dla podania. - Pierwszy raz Cię widzę. - Zero udzielania się na forum. Chyba wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi