Gość Guest Napisano 9 Listopada 2014 #231739 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Twój nick podczas gry: hs.exe Godzina, data zdarzenia: dosłownie przed chwilą ? Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:41014356 Uzasadnienie: !? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:41014356' [AMXBans] Your IP: '.' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 9 Listopada 2014 #231745 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 powód chyba był jasny. Każdy sie pieprzy z ssami i demami. Ja nie mam zamiaru rozpisywać demka. Palisz sie,tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 9 Listopada 2014 #231748 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Skoro taki jasny powód, to poprzyj go argumentami inaczej gracz dostanie ub, a Ty utracisz admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 9 Listopada 2014 #156385 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Słuchaj to że Ty mnie nie lubisz to mnie to nie interesuje i nie groź mi utrarą admina kolejne ostrzezenie :> nie mam admina od dziś plus dość sie już naoglądałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 9 Listopada 2014 #231749 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Enty a widzisz, że hltv nie działa? Po to mam adma że jak widze, ze ktoś sie pali to dostaje bana z powodem "czitujesz". A masz te dowody https://my.disconnect.pl/demos.php?id=2830 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Listopada 2014 #231754 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Nie widzę. Na ten moment widzę tylko lament. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Listopada 2014 #231756 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Popietam czarna. Jak dla mnie gracz czituje. Byłem na serwerze w chwili bana. Moim zdaniem jest to gracz pokroju "Magiczny Gandalf " jeśli ktoś go pamięta. Było z nim sporo kłopotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 9 Listopada 2014 #231757 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 A wiecie co to jest POV? Jeżeli HTLV nie działa, to powinniście napisać do któregoś z adminów, to by postawił/ogarnął. A teraz w ciemno pisanie, że odpalony. W regulaminie macie punkt, że dokumentujemy bany powyżej 30h. Czyli leci ub, bo dowodów nie ma? @down. Ty widzisz wszędzie prowokacje. Nie będę tutaj rozwodzić się co mam do Ciebie, bo to nie temat do tego, zresztą pewnie dobrze wiesz Wypełniam swoje obowiązki, które polegają na opiece w dziale UBT i pilnowanie, żeby było sprawiedliwie. Brak dowodów = ub + ostrzeżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 9 Listopada 2014 #231758 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Ja lamentu nie sieje tylko banuje bo to jest moje zadanie Skoro jestem pewna, że ktoś czituje to daje perma. Plus taka ciekawostka August. Zobacz za co się traci admina.Naskakujesz na mnie 2 raz gdzie ja w Twoją strone milcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 9 Listopada 2014 #231761 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Ty widzisz swoje... ok daj mu ub ale jak zacznie działać hltv zrobie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 9 Listopada 2014 #231762 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi