Aagarok Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Awek Tematyka: - Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): - Kolorystyka: Niebieska/Granatowa, napis ciemniejszy Rozmiar: 150x150 Napis: AGAR Inne uwagi: Zwykły napis z jakimś fajnym tłem (kosmos, itp.) Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Tło Tematyka: - Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): - Kolorystyka: Niebieska, napis ciemniejszy Rozmiar: 1300x550 Napis: Aagarok Inne uwagi: Wszystko takie samo jak w awatarze, tylko napis inny Pozdrawiam, AGAR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OfTheKubix Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Awatar już ci zrobię, ale Agar wielkimi? @EDIT, kurde zapomniałem .... Nie mam programu minął czas kupiony... postaram sie kupić w tym tygodniu ale nie obiecuje, postaram się zrobic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aagarok Posted February 22, 2016 Author Share Posted February 22, 2016 Awatar już ci zrobię, ale Agar wielkimi? @EDIT, kurde zapomniałem .... Nie mam programu minął czas kupiony... postaram sie kupić w tym tygodniu ale nie obiecuje, postaram się zrobic Tak, wielkimi. Tło tak samo, ale zapomniałem dopisać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desire Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Brak zainteresowania. Zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desire Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Zlecenie nie zostało zrealizowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...