Aagarok Napisano 21 Lutego 2016 #400818 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Awek Tematyka: - Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): - Kolorystyka: Niebieska/Granatowa, napis ciemniejszy Rozmiar: 150x150 Napis: AGAR Inne uwagi: Zwykły napis z jakimś fajnym tłem (kosmos, itp.) Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Tło Tematyka: - Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): - Kolorystyka: Niebieska, napis ciemniejszy Rozmiar: 1300x550 Napis: Aagarok Inne uwagi: Wszystko takie samo jak w awatarze, tylko napis inny Pozdrawiam, AGAR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OfTheKubix Napisano 21 Lutego 2016 #400819 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Awatar już ci zrobię, ale Agar wielkimi? @EDIT, kurde zapomniałem .... Nie mam programu minął czas kupiony... postaram sie kupić w tym tygodniu ale nie obiecuje, postaram się zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aagarok Napisano 22 Lutego 2016 Autor #401094 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Awatar już ci zrobię, ale Agar wielkimi? @EDIT, kurde zapomniałem .... Nie mam programu minął czas kupiony... postaram sie kupić w tym tygodniu ale nie obiecuje, postaram się zrobic Tak, wielkimi. Tło tak samo, ale zapomniałem dopisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 28 Lutego 2016 #403391 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Brak zainteresowania. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 28 Lutego 2016 #403392 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Zlecenie nie zostało zrealizowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi