Gość Guest Napisano 8 Listopada 2014 #231427 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Witam! Dzisiaj(8.11.2014, 10:58, FFA)na mapie de_westwood jeden z adminów uznał mnie za jakiegoś czitera ^^ jednakże nigdy nic nie używałem... Server # 47 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Grzybek Muchomorek [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 33524630 ' [AMXBans] Your IP : ' 88.156.226.236 ' [AMXBans] =============================================== Niestety nie mogę wstawić ss'ów ponieważ nie moge ich pobrać, gdyż wyskakuje mi bład "brak odebranych danych". Proszę o pozytywne rozpatrzenie skargi, z góry dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 8 Listopada 2014 #231428 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Aha Rozumiem, że składasz skargę na Admina bo zrobił ci ssy, a ty ich nie dodasz bo coś tam ściemniasz i chcesz UB? Za 100 reklam możesz dostać UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Listopada 2014 #231431 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 nie wiem czy zrozumiałeś ale nie da sie pobrać hltv https://my.disconnect.pl/demos.php?id=2838 może to tylko mój problem, może coś sie zepsuło. sam sprawdź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 8 Listopada 2014 #231469 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Powód bana to wstaw ss więc czekamy na nie do pomocy w ich odszukaniu masz tutaj poradnik http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 9 Listopada 2014 #231514 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Nie ściemniaj ... Screeny się zapisują w folderze cstrike np : C:\Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike badz C:\Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike_downloads C: To dysk na którym masz zainstalowanego cs-a w moim przypadku to dysk C: Jeśli nie masz Screenow to nie licz na UB . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 10 Listopada 2014 #231874 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi