Gość Guest Napisano 8 Listopada 2014 #231374 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Nick:AdrianQ Wiek:16 Data rejestracji na forum:27 września 2014 Czas spędzony na forum:2d 8h 24m 47s Doświadczenie w ocenianiu:Jak byłem adminem na innej sieci to miałem też w obowiązku sprawdzanie ss`ów i wywiązywałem się z tego obowiązku całkiem nieźle. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Nie Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Nie Dlaczego Ty?:Mam dużo czasu i mogę go poświęcić go na tą czynność. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:2h+ Coś od siebie:Jestem ogarnięty i myślę że sprawdzę na tej funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 8 Listopada 2014 #231394 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 8 Listopada 2014 #231395 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi