Gość Guest Napisano 8 Listopada 2014 #231230 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 siemanko. Od jakiegoś czasu czasami mnie wywala z serwa na KONIEC RUNDY, przy zmianie mapki, szczególnie only dd2# 2 i serwer jakby mi się wyłącza. Wszystkie inne działają, ale ten nie. Po prostu jakby padł. Wchodzę na stronkę, a tu pisze, że działa i gra tam np. 32/32. Po jakimś czasie mogę wrócić, nigdy nie wie po jakim, bo wychodzę i wracam później itp. Dodam, że jedną z poszlak jest to, że zawsze coś pisze na końcu rundy, jak są już wyniki - score. Pisze coś w stylu " Fake spaming and protocole" .. Ktoś coś poradzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 17 Listopada 2014 #234498 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Brak zainteresowania ze strony użytkowników i "Autora tematu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 17 Listopada 2014 #234499 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi