Gość Guest Napisano 7 Listopada 2014 #231154 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Witam Jakieś dwa tygodnie temu wykupiłem sms-em vipa na waszej stronie multihead na serwerze dd2#1, jednak po paru dniach ( O ile mi wiadomo z powodów technicznych ) serwer przestał działać tak jak powinien, co sprawiło, ( Jak pewnie wszystkim innym mającym wykupioną tą usługę ) że nie mam vipa. Pomimo zapewnień mnie w którymś temacie niżej, nie jestem pewien czy serwer wkrótce zacznie działać tak jak powinien, a minęło już prawie 2 tygodnie od kiedy się zaczęło coś dziać na only dd2 jedynce. Zakładam, że jeśli by ten problem utrzymał się przez następne 2 tygodnie, to administracja zadośćuczyniła by jakoś poszkodowanym graczom, na przykład dając im vipa w późniejszym okresie na tym serwerze czy coś, jednak nie chciał bym już dłużej czekać. Dlatego też mam ogromną prośbę, ( zakładam, że jest taka możliwość ) o przeniesienie albo nawet o odnowienie tego vipa na serwer dd2#2, tym bardziej, że mamy już weekend i chciało by się coś popykać w cs-a. nick na jakim gram: Dariusz Szpakowski usługa była wykupiona sms-em 24.10 z góry dzięki :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 7 Listopada 2014 #231155 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Zgłoś się do N-Tego na PRV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Listopada 2014 #231161 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Serwery powoli wstają, wstrzymajmy się jeszcze do dzisiejszego wieczora, myślę, że DD2 już zacznie chodzić jak należy i wtedy dodamy Wam zaległe dni + gratis od nas w celu rekompensaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Listopada 2014 #231162 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Dobra, w takim razie wstrzymuje się do wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Listopada 2014 #230111 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi