Gość Guest Napisano 6 Listopada 2014 #231000 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Twój nick podczas gry: - Godzina, data zdarzenia: teraz Mapa: - STEAM_ID / IP: - Uzasadnienie: wchodzę po ciężkim dniu nauki na mojego Kochanego COD #2 a tutaj takie coś hah BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 416 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Evolution. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Gracz : D [AMXBans] Reason : ' Cziter ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' ' [AMXBans] Your IP : ' 37.152.18.99 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. Więc raczej chyba powinienem dostać UB Pozderki elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 6 Listopada 2014 #231001 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Pierw zapraszamy Admina lub adminów z dowodami bo na to ip są dwa bany z powodem "cziter". Grubaseek i Evolution lub. Zresetuj router i spróbuj wejść do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Listopada 2014 #231002 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 A co to ma do rzeczy ? Teraz będziecie rozpracowywać cziterów czy coo ? haha śmieszna sytuacja Nawet nie wiem czy mam zmienne IP dobra lukne zw edit# dobra sory za fatyge i posty jest okej dzięki część Pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 6 Listopada 2014 #231004 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi