Gość Guest Napisano 6 Listopada 2014 #230899 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Witam, Od jakiegoś czasu w przeglądarce wyskakują mi różne reklamy w różnych miejscach położenia. Są też różne podkreślone słowa, traktowane jako hiperłącza - tak to można nazwać. Skanowałem anty-virus'em - nie pomogło. Reinstalowałem przeglądarke - nie pomogło. Oczyściłem temat z plików nie potrzebnych, oraz których nie pobierałem czyli zbędnych - nie pomogło. Korzystam z AntyVirusa Avasta oraz z Windowsa 7. Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł to proszę o jakąkolwiek odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 6 Listopada 2014 #230906 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Spróbuj tym programem http://www.dobreprogramy.pl/AdwCleaner,Program,Windows,38865.html jest to adwcleaner. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 6 Listopada 2014 #230907 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 AdBlock dodaj do rozszerzeń swojej przeglądarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Listopada 2014 #230920 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 wiec tak Avast to bardzo słaby anty-virus spróbuj innym anty-virusem moze spróbuj Malwarebytes ja go używam i jestem z niego zadowolony miałem podobny problem i ty były virusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi