Gość Guest Napisano 5 Listopada 2014 #230643 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Twój nick podczas grania : Buuuuu ! Godzina , data zdarzenia : 14.20 , 05.11.2014 Mapa : Only dd2 Steam ID : STEAM_0:4:103267662 Uzasadnienie : mam pytanie , dlaczego jak wchodze na serwer to admin mi daje bana za niby aktywnego , skoro nie mam aktywnego ? wszedzie w ss-ach mam UB , wiec o co chodzi ? A Tak wgl to na ten nick co mam teraz to sprawdzcie sobie ze kazdy ban o ss-y zawwsze jest UB i zawsze wstawialem screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 5 Listopada 2014 #230649 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Moze dostosuj sie do wzoru : Wzór: Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Jeśli masz zmienne IP po prostu zresetuj router. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Listopada 2014 #230655 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Ip na którym grałeś czyli "37.152.19.237" , posiada ban za screeny , screeny nie zostały wrzucone na czas więc powód bana taki a nie inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Listopada 2014 #230656 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 a to nie moja wina jak mam ruter i zmienne ip no nie ? tak samo nei moja wina ze jakis ... wchodzi na serwer i czituje a ja wchodze na tym ip bo takie mi ruter ustawil ^^ a tym bardziej ze napewno nie mial takiego samego nicku jak ja .. wiec o czyms to swiadczy )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Listopada 2014 #228403 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Nicki na tym samym Ip można mieć różne , nick można np zmienić po to by uniknąć kary za poprzedniego bana . O twoim losie zadecyduje UBT pozdrawiam PS. Uzupełnij wzór bo nic po twoim odwołaniu . Nie ma wzoru to tak jak by nie było odwołania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Listopada 2014 #230660 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 ok edytowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 5 Listopada 2014 #230663 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Buuuuu zmien ip tzr wylacz i włacz ruter jak masz zmienne IP Co do Ciebie Richard : powinienes dostac warna za pisanie w nieodpowiednim dziale ktorym nie jest twoim dzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 5 Listopada 2014 #230671 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. WYJAŚNIONE Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi