Guest Guest Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Twój nick podczas grania : Buuuuu ! Godzina , data zdarzenia : 14.20 , 05.11.2014 Mapa : Only dd2 Steam ID : STEAM_0:4:103267662 Uzasadnienie : mam pytanie , dlaczego jak wchodze na serwer to admin mi daje bana za niby aktywnego , skoro nie mam aktywnego ? wszedzie w ss-ach mam UB , wiec o co chodzi ? A Tak wgl to na ten nick co mam teraz to sprawdzcie sobie ze kazdy ban o ss-y zawwsze jest UB i zawsze wstawialem screeny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roben Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Moze dostosuj sie do wzoru : Wzór: Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Jeśli masz zmienne IP po prostu zresetuj router. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Ip na którym grałeś czyli "37.152.19.237" , posiada ban za screeny , screeny nie zostały wrzucone na czas więc powód bana taki a nie inny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 a to nie moja wina jak mam ruter i zmienne ip no nie ? tak samo nei moja wina ze jakis ... wchodzi na serwer i czituje a ja wchodze na tym ip bo takie mi ruter ustawil ^^ a tym bardziej ze napewno nie mial takiego samego nicku jak ja .. wiec o czyms to swiadczy )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Nicki na tym samym Ip można mieć różne , nick można np zmienić po to by uniknąć kary za poprzedniego bana . O twoim losie zadecyduje UBT pozdrawiam PS. Uzupełnij wzór bo nic po twoim odwołaniu . Nie ma wzoru to tak jak by nie było odwołania . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 ok edytowalem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roben Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Buuuuu zmien ip tzr wylacz i włacz ruter jak masz zmienne IP Co do Ciebie Richard : powinienes dostac warna za pisanie w nieodpowiednim dziale ktorym nie jest twoim dzialem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roben Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. WYJAŚNIONE Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...