ikz' Napisano 21 Lutego 2016 #400699 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Witam. Od razu przejdę do rzeczy. Próbując zalogować się na steam, muszę dodatkowo wpisać kod steam guard, który mam w aplikacji mobilnej (na tablecie). Po POPRAWNYM wpisaniu kodu, wyskakuje mi ponownie puste pole z informacją, że mam wpisać co raz to nowszy kod. I tak w kółko. Wczoraj o dziwo rankiem wpisałem ten kod i się zalogowałem, lecz dzisiaj znowu pojawił się ten problem. Próbowałem zgłosić ten problem do Steam Support, ale nie mogę się zalogować, bo oczywiście kod muszę wpisać. Kod, który wpisuję poprawnie, a wyskakuje mi ponownie, żebym go wpisał.. Ogólnie problem pojawił się we wtorek, dzień wcześniej nie miałem internetu. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stay AwaY Napisano 21 Lutego 2016 #400833 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Na 100% miałeś kod który musisz wpisać jak zgubi Ci się telefon/tablet. Wpisz ten kod jak masz i zobacz czy potem będziesz musiał wpisywać te kody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 21 Lutego 2016 Autor #400869 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Wpisuję ten kod i nadal nic, ciągle to samo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 22 Lutego 2016 Autor #401335 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Problem rozwiązany, można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 22 Lutego 2016 #401402 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi