Guest Guest Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Witam, mam taki dziwny problem, wyskakuję mi komunikat "Fake players spamming or protocol volation", wcześniej tego nie było a ostatnio tak ciągle mam. Zostaję rozłączony z serwera i potem nie moge się z nim połączyć, znika z "ulubionych" i w ogóle jakby przestawał istnieć. Co można z tym zrobić ? Mam mało czasu ostatnio, a jak wchodzę to pogram pare minut, najczęściej do zmiany mapy i wtedy wyskakuję i koniec.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livio Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Kiedys mialem cos takiego musisz odczekac pare dni i bedzie dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Moim zdaniem wina serwera, coś z dproto na innych forach pisza o tym i mają tak że połowa ludzi nie może wejsc ;d ja tak miałem pary z dwa razy jak napierałem retry a był full serw ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 W ogóle hosting serwera - disCONNECT.pl ma jakieś problemy z hltv nie idzie ściągnąć pisałem do typa od tego disCONNECT.pl i mówi ze naprawiają... Może to ma coś wspólnego tak czy siak serwer Cie widzi jako nieprawdziwego gracza ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Wyjaśnione. Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...