Gość Guest Napisano 3 Listopada 2014 #230188 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Witam. Twój nick podczas gry: rebirthing Godzina, data zdarzenia: 15.46, 03.11.2014 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:14774616' [AMXBans] Twoje IP: '178.42.176.130' Uzasadnienie: No nic jak to w zwykle bywa gram sobie pilnuje respa aż tu nagle ban z kapelusza... Od ponad roku u was gram i nie pamiętam abym dostał u was bana zwłaszcza za tak prostą akcje jaka zrobiłem co widać na ss... Poprostu skanowałem przez sg gdy usłyszałem info i tupanie, nic więcej... Prosiłbym o UB A tutaj link z ssami . http://speedy.sh/4GFVm/ss.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 3 Listopada 2014 #230193 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi