tetra Napisano 3 Listopada 2014 #230170 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Nick cheat`era: evoeX. Godzina, data zdarzenia: Mapa: Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): ftp://hltvrec:[email protected]/s2831/nazwa-1411022115-de_dust2.dem.zip STEAM_ID/IP cheat`era: Uzasadnienie: wydaje mi sie ze to odpal, zadanie dla UB TEAm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 3 Listopada 2014 #230221 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Jak dla mnie gra jest czysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 3 Listopada 2014 #230225 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Steam id i ip po proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 3 Listopada 2014 Autor #230272 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Proszę nawet wstawię Ci link do bana w bansie Żebyś nie musiał się już trudzić wpisując tam w wyszukiwarce nick evoex. Za robote sie wezcie http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=62370 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 3 Listopada 2014 #228432 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Proszę nawet wstawię Ci link do bana w bansie Żebyś nie musiał się już trudzić wpisując tam w wyszukiwarce nick evoex. Za robote sie wezcie http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=62370 Robotę mam w pracy, tutaj jestem dla przyjemności. gracz Czysty. Obejrzałem kilka jego akcji do 10 minuty. Nie będę tracił czasu na oglądanie kolejnych. Jeżeli widzisz czitera lub podejrzane sytuacje musisz to rozpisać. To także jest twoje zadanie. Równie dobrze, każdy mógłby zakładać tematy, nawet sto tematów z prośbą o obejrzenie danego gracza, bo tak mu się podoba, albo coś mu się wydaje. Następnym razem taki sam temat w twoim wykonaniu leci do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 3 Listopada 2014 #230364 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi