lubson Napisano 3 Listopada 2014 #230136 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Witam chciałbym zaproponowac zmiane formy rundy rozgrzewkowej, mysle ze noze wiekszosci graczy sie znudzily i moze lepszym pomyslem byloby wprowadzenie w rundzie rozgrzewkowej losowych broni, i odradzania sie gracza przez okres trwania rundy rozgrzewkowej (np. 1 min). Prosze o wyrazenie swojej opini na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2014 #230140 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Podejrzewam, że o zmianie nie ma mowy. Z tego co pamiętam przy innych rozgrzewkach wywalało serwer (co jest oczywiście winą jakiegoś plugin'u). Temat wałkowany kilka razy, myślę że nie ma takiej potrzeby na zmianę. Fajnie że już na początku swojej przygody masz propozycje dot. serwera no ale w tym temacie akurat nie trafiłeś Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubson Napisano 3 Listopada 2014 Autor #230353 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Może i nie ma potrzeby na zmianę ale byłoby to zawsze jakieś urozmaicenie , osobiście nie podoba mi się ta rozgrzewka i też właśnie dlatego założyłem temat nie patrząc czy już takiego nie było wcześniej, a problemy techniczne o których wspomniałeś myślę że moderator by sobie z tym poradził ( czy inna osoba która zajmuje się tutaj takimi problemami). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 4 Listopada 2014 #230387 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Adminowałem na serwerze na którym była taka rozgrzewka i wszystkim się podobała. Ja jestem na tak. Tylko ciekawe kto się zajmie zmianą, bo nawet rtv nie ma drugi miesiąc już wgranego (temat z września). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2014 #230431 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Rozgrzewka moze zostac wg mnie. Zastanowiłbym się nad częstszą zmianą roundsoundów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 4 Listopada 2014 #230498 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Ja bym była za usunięciem po prostu zaczynamy od restartu i ju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubson Napisano 5 Listopada 2014 Autor #229408 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 brak rozgrzewki to tez jakis pomysl ja jednak byłbym za zmianą jej formy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 5 Listopada 2014 #228679 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Wedlug mnie na serwerze typu FFA nie powinno byc wcale rozgrzewki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 6 Listopada 2014 #230850 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Np rozgrzewka na której masz full kasy kupujesz sobie sprzęt i jedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubson Napisano 6 Listopada 2014 Autor #230885 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Kazdy by kupil awp deagle i kampil na respie to slaby pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 6 Listopada 2014 #230911 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Nie ma co spamu robic i wymieniac sie pomyslami jak grac poczekajmy lepiej na wypowiedz @aquax i n-ty dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Listopada 2014 #231056 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Może ankieta? Widzę niezdecydowani jesteście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 7 Listopada 2014 #231105 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Listopada 2014 #231112 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Voil?: http://multi-head.pl/topic/45396-rozgrzewka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Listopada 2014 #231113 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi