Gość Guest Napisano 1 Listopada 2014 #229792 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Nick: Blekk Wiek: 16 Data rejestracji na forum: 2 kwi 2013 Czas spędzony na forum: 9d 21h Doświadczenie w ocenianiu: jest już nie raz pełniłem tą funkcję Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: TAK Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie, tylko czasami SS Dlaczego Ty?: Chciałbym wspomagać UBT w ich obowiązkach. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: lubię patrzeć co się dzieje na forum myślę że tak 3h nawet więcej Coś od siebie: Nie wiem co tu napisać maiłem admina na cod 200 ale zrezygnowałem po 4 mies i dalej wróciłem na tą posadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 1 Listopada 2014 #229795 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż). Admina musisz posiadać 2 miesiące. To, że miałeś kiedyś mało istotne niestety. Zapraszamy za dwa miesiące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 1 Listopada 2014 #229796 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi