NJU Napisano 1 Listopada 2014 #229671 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Witam, dzisiaj dostałem bana za obraze admina na 1 dzień, która nie jest odpowiednia. Nazwałem go tylko raz na u@, że jest idiota, po tym jak uniósł sie do mnie bo mu pisałem już dłuższy czas, że na serverze biega odpalony gracz. On nawet nie raczył zejść na specja, żeby go zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 1 Listopada 2014 #229677 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 http://multi-head.pl/topic/45083-skarga-na-elo/ Tak. idiota to inaczej obraza. ban słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 1 Listopada 2014 #229678 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi