PaN_PiQuS Napisano 31 Października 2014 #229268 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Właśnie chciałem kupic sobie premke cybera na codzie 200 lvl. wysłałem smsa zjadło mi 11.07 zł a żadnego kodu nie mam. wysłałem cssetti na 79480. przysłąło mi że błędna wiadomość /sorki nie wpisałem na początku (ag) moje przeoczenie sorki. ale czy da rade mi tą klase przypisać bo jednak wam zapłaciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 31 Października 2014 #228588 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 W sprawie nie poprawnych kodów, bądź ich nie otrzymania kontaktujemy się na PW z Super/Head Adminem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 31 Października 2014 #229281 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi