Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 30 Października 2014 #229104 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Nick: Danke:* Data (od kiedy do kiedy): Od jutra tj 31 październik do 9 listopada Powód: Chciałabym trochę czasu pobyć z moją nowo narodzoną siostrzyczką . Chcę również te początki pomagać mojej mamie. Na forum będę w miarę aktywna, lecz gorzej będzie z godzinami na serwerach, gdzie posiadam admina, więc z góry mówię, że raczej nie sprostam zadaniu (aktywności, która jest potrzebna tygodniowo by uniknąć ostrzeżeń) , dlatego proszę o urlop . Postaram się chociaż trochę wchodzić na serwery i podpatrywać czy nie grają wredni cziterzy, bo w końcu ich trzeba tępić . Oczywiście gdy dostanę zgłoszenie na steam o cziterze na serwerze, a będę przy laptopie to z chęcią wejdę i zbanuję - to akurat problemem nie będzie. Dziękuję za wyrozumiałość i pozdrawiam. Danke:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 30 Października 2014 #229106 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Pogratuluj mamie i życzę szczęścia . Usprawiedliwiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 30 Października 2014 #229107 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi