Gość Guest Napisano 30 Października 2014 #229077 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Witam . Chciałbym przedstawić wam pewien problem . Wczoraj wieczorkiem Na Cod Mod wbiłem sobie 11 lvl . Dziś wszedłem po południu i miałem 1 lvl zaragowałem spokojnie bo myślałem ,że może był tam jakiś znowu reset i wziąłem się do expienia wbiłem 9 lvl i cieszyłem się grą .Pózniej weszłem i miałem znowu 1lvl! Reset 2 razy dziennie ?? Czy lvl reseruje sie co mape czy co runde ?? CodMod200lvl !!!!! PROSZE O POMOC ! I sensowne wytłumaczenie Administracji ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2014 #229132 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Wbijales na serwer pod jednym nickiem? Czy pod kilkoma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 30 Października 2014 #229136 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Chyba, że masz buga, ale wątpię. Spinasz się o 11 lvl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 31 Października 2014 #229184 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 11 lvl to bardzo dużo przy grających ludziach na codzienni , co mają lvl od 80 w górę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Października 2014 #229280 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 LvL powinieneś mieć dalej pewnie nick zmieniłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 1 Listopada 2014 #229524 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Brak zainteresowania... Zamykam, jeśli będziesz chciał dalej to wyjaśniać to napisz do kogoś o otwarcie. Chyba że opiekun będzie coś chciał dodać jeszcze od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 1 Listopada 2014 #229525 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi