Hunter WPL Napisano 30 Października 2014 #229018 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Data. 30 .10 2014r godz:19.35. Admin Dawaj Tego Buta Frajerze ! Dowody kilkakrotna prośba zbanowania i niezainteresowanie się. Świadkowie: Sk Uwaga Strzelam :*,Latek.AcTiVe.?,Delma. Uzasadnienie: otóż ten admin kilka krotnie prosiłem aby dał bana kolesiowi który zaraził mnie przez ścianę nie zrobił tego ani mnie nie uzdrowił, a do tego jeszcze dał mi bana za to że nie wykonuje celi mapy.Po kilku krotnym napisaniu na u skargi Administrator Sk Uwaga Strzelam :* dał bana tej osobie a ja nie długo po tym też dostałem bana od admina Dawaj Tego Buta Frajerze . :help: :help: :help: :diablo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 30 Października 2014 #229021 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 A gdzie te dowody? Pokarz, że admin olewał skargi na u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter WPL Napisano 30 Października 2014 Autor #229023 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 A gdzie te dowody? Pokarz, że admin olewał skargi na u@. Sorki nie zrobiłem sreen ale świadkowie to potwierdzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter WPL Napisano 30 Października 2014 Autor #229024 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 A gdzie te dowody? Pokarz, że admin olewał skargi na u@. Sorki nie zrobiłem sreen ale świadkowie to potwierdzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Października 2014 #229071 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 "Skargi bez dowodów kończyć się będą ostrzeżeniem dla skarżącego." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 30 Października 2014 #229076 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Składając skargę musisz mieć dowody w postaci demka ,screenu ,bez dowodów w takiej postaci skarga jest bezużyteczna i do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 30 Października 2014 #229078 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi