Gość Guest Napisano 30 Października 2014 #228901 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Nick:NikoPL Wiek:14 prawie 15 Data rejestracji na forum:dzis Czas spędzony na forum:z 30 min Doświadczenie w ocenianiu:7 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Tak mam perma ale nie wiem za co Admin nie zrobil mi SS Dlaczego Ty?:Polubilem wasze forum i serwery i pomyslalem o UBTeam Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: od dzis ok 1,5 do 2 h Coś od siebie: Siema mam na imie Mateusz mam 14 lat (w grudniu 15) mieszkam we Wroclawiu istresuje sie Pilka nozna jazda na rolkach i gra w cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Października 2014 #228903 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Października 2014 #228904 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361865 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi