Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Propozycja na temat klasy ninja

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Moim skromnym zdaniem, ninja powinna zostać osłabiona np. mieć 1/2 z noża. Jest ona tak mało widoczna, że naprawdę ciężko się z nią gra, do tego ta grawitacja.. Proszę o wypowiedź innych osób.

Eagle eye widzisz niewidocznych. Klasa ninja jest klasą premium ktos kto ją kupuje musi mieć jakąś przewagę. Widać jej cień, a do tego jest latarka wystarczy "najechać" na ninje i ją widać. Ja bym nic nie zmieniał. Może jedynie grawitację trochę zwiększył bo za wysoko lata xD

Temat ninjy był poruszany wiele razy , i w kółko chodzi o to samo poczytaj sobie stare tematy na ten temat i będziesz wszystko wiedział .Nie po to gracze kupują taka klasę która ma 1/1 z noża i jest nie widzialna  by ja teraz osłabiać i dawaj jej 1/2 z nożna nie miało by to sensu , tak ja i zwiększenie jej widzialności .Na serwerze jest perk dzięki któremu widać niewidzialnych ,oraz latarka która również nam to umożliwia  i na obecną chwile gracza musi to wystarczyć .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...