Gość Guest Napisano 28 Października 2014 #228269 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Witam. Nie wiem czy trafiłem do odpowiedniego działu, więc wybaczcie. ;d Mam taki problem, iż kilka minut temu zostały zrobione mi ssy, a w żadnym z folderów nie mogę ich znaleźć, próbowałem na różne sposoby. Czy wiecie gdzie mogły się te ssy zapodziać? ;d Dodam, że to ns... Pierwszy raz mam styczność z nonsteam'em stąd mój problem. z góry dzięki za pomoc. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 28 Października 2014 #228270 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Szukaj ss'ów w formacie .tga. Jest ich pięć. Pełna nazwa - Halflifexx.tga Poradnik. http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2014 #228273 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 To też już próbowałem. ;d No cóż dzięki za chęć pomocy, do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 28 Października 2014 #228275 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Zamykam na prośbę gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 28 Października 2014 #228276 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi