Globeusz Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Twój nick podczas gry: ` Globeusz. Godzina, data zdarzenia: 20:24:34 Mapa: de_westwood STEAM_ID / IP: 79.184.248.244 Uzasadnienie: Gram jak to zwykle na serwie FFA a tu nagle ban z dupy wzięty za czitowanie... Może dlatego ze NSa, który gra lepiej mozna od razu olac i wyrzucic z serwa aby nie wrocil. Prosze o UB [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:574477349' [AMXBans] Your IP: '79.184.248.244' [AMXBans] ======================================= Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Zapraszam admina Ślepy czy niewidomy?? do wypowiedzi. 24h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Globeusz Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 Widze tutaj, że się nie spieszy nikomu... Dalej mam bana i nie mogę wejść na serwer. Widać, że administracja nie ogarnięta tuszkę Proszę o jak najszybsze rozpatrzenie mojego odwołania Link to comment Share on other sites More sharing options...