Gość Guest Napisano 27 Października 2014 #227940 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 nick podczas gry: Widze , Kucam , Strzelam Godzina, data zdarzenia: 27.10.2014 - 08:19:30 Mapa: De_dust 2 STEAM_ID / IP: Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 32840503 ' [AMXBans] Your IP : ' 95.160.8.62 ' Uzasadnienie: No Siema ; ] przybywam tu z dosc niecodzienna sytuacja , a wyglada ona tak ;x Mialem zamiar zagrac sobie na waszym serwerze Only dd2 na , ktorym goszcze czasami w wolnej chwili .. , a tu Wyrzuca "Sprawdz Konsole" .. ; o bardzo mnie to zdziwilo iz rano gralem i nie dostalem bana . a powod jest "wrzuc screen shoty" mysle ok . zbadam ta sytuacje . szukalem po wszystkich folderach , ale nie mam zadnych screenow z tym nickiem . oraz w tym czasie . nie wiem czym jest to spowodowane , mozliwe ze admin nie zdarzyl mi ich zrobic poniewaz nie bylo mnie juz na serwerze , a zbanowalo bo juz wybral mnie do zbanowania ; ] i chcialbym poprosic o sprawdzenie logow serwera . najlepiej czy ssy wogole zostaly zrobione i czy przed zrobieniem bylem obecny jeszcze na serwerze z gory dzieki .. Zreszta bardzo dziwna sytuacja . poniewaz w amx bans widnieje jako "Widze,Kucam,Strzelam" , a w konsoli za to jako " Banned Nickname : Widze , Kucam , Strzelam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2014 #227943 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Widocznie masz takie samo ip jak osoba zbanowana. Rozumiesz chyba, że nie możemy cie odbanować, bo cziter uzyska ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 27 Października 2014 #227944 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Jeżeli masz zmienne ip zresetuj router Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 27 Października 2014 #227951 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Na twoim steam ID widnieje ban odemnie z powodem ss wiec wrzuc screeny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2014 #227952 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 no a mi wlasnie chodzi o to , ze nie mam screenow i jezeli moglibyscie sie troche potrudzic i przeczytac uzasadnienie , ze prosze o sprawdzenie logow serwera czy bylem obecny na serwerze w momencie robienia ssow .. i czy zostaly zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 27 Października 2014 #227959 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Tak ,napewno byles bo inaczej bym Ci bana nie dał i scrennow nie zrobil . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2014 #227960 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Tak ,napewno byles bo inaczej bym Ci bana nie dał i scrennow nie zrobil . Jednak mysle , ze nie bylem , albo poprostu serwer mnie jeszcze widzial . a sadze tak poniewaz http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c3590b882f93491e.html zrobilem sobie screena .. godzina jest podana i po tym screenie doslownie po chwili opuscilem serwer a ban widnieje o 08;19 a wiec doslownie kilkanascie sekund po tym screenie .. Tak wiec poraz kolejny prosil bym o sprawdzenie tych logow .. Mogly ktos cos z tym zrobic? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2014 #228203 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Zajmuje sie ktos tym wogole? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 29 Października 2014 #228322 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Gdybyś wyszedł w trakcie robienia screenów nie dostałbyś bana. Plugin rozpocząłby robienie zrobił np. 2-4 screeny jak jesteś, a piątego + ban z sekundowym opóźnieniem po 5 ss już byś nie dostał. W tym wypadku bana dostał po zrobieniu 5 screena, więc wszystko powinno być na swoim miejscu tak jak jest teraz w amxbansie, czyli Admin zaczyna robić Ci screeny>dostaje w say'u informacje, że zostało zrobionych 5 fotek> informacja dla każdego że dostałeś bana, a Tobie wychodzi ekranik z powodem i po 2-5 sekundach wywala Cie z serwera. Proste i nawet nic nie trzeba sprawdzać. Taka sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2014 #228390 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Dobra wszystko pieknie mi wyjasniles . ale .. gdybym mial te screeny to bym nie zakladal jakis bezsensownych tematow .. tylko bym je wrzucil i bylo by po akcji , ale tlumacze wam jak dla ludzi ze nie mam tych screenow , moj nick nie zgadza sie z tym w amx bans .. nawet nie ma takiego w game trackerze .. tak wiec jednak dalej utrzymuje prosbe o sprawdzenie tych logow .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 29 Października 2014 #228675 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Czas minął jedyna opcja na ub to 100 reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 29 Października 2014 #228676 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi