Gość Guest Napisano 27 Października 2014 #227788 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Nick: Pandasek Wiek: 16lat Doświadczenie (w byciu adminem) Byłem adminem 1 raz , nie było problemów , byłem bardzo lubianym adminem. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6,7 Staż w CS-sie: 2 lata Steam / NonSteam:STEAM Dlaczego Ty: Nie lubię gdy na serwerze jest jakiś chiter odrazu pisze na u@ lub nagrywam na console Demo , gdybym był Adminem dziennie 3godziny nie byłoby wszelkich problemów dla mnie , wiadomo nauka ... Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od poniedziałku do piątku było by zrobione 15 godzin w weekendy bym był jako Admin 5 godz. w dniu. Kontakt GG : 51747617 Na Steam wchodził bym 2 godziny dziennie Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2014 #227793 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Neutral : +wiek +steam -słaba aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Października 2014 #227807 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Neutral : +wiek +steam -słaba aktywność na forum Aktywność na forum może się dorobić , nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 27 Października 2014 #227814 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Soraa Zawodo, ale podanko po odrzuceniu możesz składać dopiero po upłynięciu 14 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 27 Października 2014 #227826 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 http://multi-head.pl/topic/44626-podanie-o-admina/?fromsearch=1 Podanie wczoraj odrzucone a tu znow twoje poczytaj regulamin na nie. I Lemon do ciebie -wiek -steam JEST WYMAGANY nie wiem po co to piszesz chyba po to zeby nabic w taki bezsensowny sposob żalosne... za to takie rzeczy powinny byc punkty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Października 2014 #227855 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Podania piszemy co 14 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Października 2014 #227856 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Podania piszemy co 14 dni, Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi