Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">BEZ UB</span> Niesłuszny BAN. Mineły 24 h.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam jakies 48h temu dostałem BAN-a "Wstaw screeny na M-H.pl"

Pierwszy problem jaki miałem to znalezienie screenów. Calymi godzinami siedzialem przed komputerem

czytajac poradniki typu gdzie znalesc, jak wrzucic.

Zwrócilem sie o pomoc do admina Russkana który poradzil mi przeskanowac kompa

irfanview.

Po znalezieniu screenow pojawil sie kolejny problem.

Mianowicie na wrzucenie screenow mialem 24 h o czym dowiedzialem sie

36 h po banie. Zdesperowany szukam wyjscia z sytuacji.

Bardzo lubie ten serwer i zupelnie nie rozumiem dlaczego nie mozecie wybaczyc 24h spoznienia.

Tym bardziej ,że jestem niewinny.

Prosze o wyrozumialosc... Pozdrawiam.

nick podczas grania: ZeTo

Godzina, data zdarzenia: 24.10.2014

Mapa: de_dust2

Link do screenów: http://www5.zippysha...73460/file.html

STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:1615846  

Napisano

Dostałeś prostą informację, że jeżeli chcesz grać dalej na serwerze, to musisz zrobić 100 reklam sieci.

Czy to tak trudne jest do zrozumienia?

Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z przestrzegania go :)

Kupując samochód z salonu nie patrzysz ile masz na niego gwarancji, a jak czas gwarancji minie dwukrotnie, to składasz skargi, że nie powiedzieli Ci o tym?

Napisano

To wytłumacz mi jeszcze za co bana dostałem. Nie byłoby mnie tutaj gdyby nie fakt, że jestem niewinny.

Nie używałem haxów, programów niedozwolonych itd. I teraz stracilem kilka godzin zeby znalesc, wrzucic i prosic o ub.

Teraz wyjezdzacie ze mam wrzucic 100 reklam?  Moim zdaniem jest to nie wporzadku zachowanie

wyrzucajac mnie z serwera na ktorym gram codziennie od entego miesiaca . . . 

Napisano

Poprzednio napisałeś ze screeny zostały zrobione 24.10.2014 o godzinie 13. Na screenach po otworzeniu właściwości jest napisane ZMODYFIKOWANY ?24 ?października ?2014, ??19:27:49, podobno szukałeś je tak długo, że zdążyłeś je wstawić. To są tylko spekulacje,a le regulamin to regulamin, każdy kto dostaje bana i nie wie gdzie są screeny, płacze na sb zeby mu pomoc. Screeny są zawsze w tym samym miejscu i na pierwszym lepszym forum czy filmiku pokazuje Ci ich lokalizacje, twoim obowiazkiem bo dostaniu bana było ' wejscie na forum i przeczytania regulaminu wrzucania screenow. Wątpię żeby ktoś przymkną na to oko, wtedy każdy by sie odnosił do twojej sytuacji i również chciał unbany, co jest niemożliwe. Co lepsze w takim czasie możne idealnie z retuszować dane screeny, dlatego 24h to maximum na wrzucenie screenow.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

brakub.png

Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...