Gość Guest Napisano 26 Października 2014 #227332 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Nie wiem czy w odpowiednim dziale ale nie mogłem znaleźć innego (przenieście jak coś). Dostałem bana za postawienie Sg na respie na mapie cs_assault wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 2 godzin , 49 minut i 24 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Esiek. [AMXBans] Powod : ' sg na respie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 10916180 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.25.39.51 ' [AMXBans] =============================================== Byłem w drużynie TT postawiłem sg pod wyjściem z hangaru (na pewno wiecie gdzie ) A więc tak : Po 1 to o ile wiem to nawet jeśli bym chciał to nie mógłbym postawic sg na respie, po drugie sg nie biło nawet na respa, a po 3 to w regulaminie nic nie ma o sg i respie (punkt 18 to wszystko o SG w reg.): 18. Zakaz stawiania sentry guna w miejscach które całkowicie uniemożliwiają rozbrojenie paki bądź wyprowadzenie hostów. A więc chodzi mi o to za co ten ban i czemu tak długo, Admin to kompletny nieogar czy co?! Nie wiem nawet kto mnie zbanował;/ koleś nie zna regulaminu, pewnie go zabiłem to mnie zbanował. A i kilku kolesi przede mną tez stawiało tam sg i bana nie było, więc gdize tu sprawiedliwość Licze na zdjęcie bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 26 Października 2014 #227333 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Zapraszam admina Leniu^ Ave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2014 #227335 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Aha czyli wszystko jasne, zabijałem go chyba za czesto i chciał sie mnie pozbyć Zobaczymy co ma do powiedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2014 #227336 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i Pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2014 #227343 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 A więc tak postawiłeś sg w hangarze tuż obok kontenera co uniemożliwiało wyjście z hostami, więc nie kłam mówiąc że postawiłeś go przy wyjściu uprzedzałem ciebie jak i wszystkich innych że będę surowo banował tych co postawią tam sg i nie wypłakuj się teraz na forum bo za błędy trzeba płacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2014 #227352 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Chyba Cie głowa boli, postawiłem go centralnei pod wyjściem z hangaru, nie przeszkadzał nikomu, to ze popełniłeś błąd twierdzi tylko o Tb. Dałaś bana za coś za co nie powinieneś." Powod : ' sg na respie ' " Tego nawet w regulaminie nie ma, wiec ogarnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2014 #227355 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Po 1 to sg stało tam gdzie mówiłem. Po 2 naucz się pisać. A po 3 jak już mówiłem za błędy się płaci i nie wmawiaj mi że postawiłeś sg pod wyjściem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2014 #227367 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Podstawowe pytanie: Gdzie dowody w taki wypadku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2014 #227379 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Nie potrafisz przyznać się do błędu, spoko. Nie chce już mi się szukać tego w HLTV (szkoda czasu, nie warto) chodzi o zasady, których Ty nie przestrzegasz, dajesz bana za coś czego nie ma w regulaminie. Dziekuje, pozdrawiam, mozna zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Października 2014 #227381 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Pierwsza rzecz napisałem żeby admin przedstawił dowody że coś takiego miało miejsc. Plemnik a co do ciebie jeśli faktycznie miał coś takiego miejsce, to jest takie coś w regulaminie stawiając działko w hangarze nie da się wyprowadzić hostów ani przodem ani także tylnymi drzwiami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 26 Października 2014 #227406 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Pierwsza rzecz napisałem żeby admin przedstawił dowody że coś takiego miało miejsc. Plemnik a co do ciebie jeśli faktycznie miał coś takiego miejsce, to jest takie coś w regulaminie stawiając działko w hangarze nie da się wyprowadzić hostów ani przodem ani także tylnymi drzwiami.. Admin musi przedstawiać dowody z banów dłuższych niż 30h, regulamin nie jest Ci znany? Zamykam na prośbę gracza. Następnym razem do dowodów dodaj hltv z czasami i wtedy możemy działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 26 Października 2014 #227407 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi