Gość Guest Napisano 25 Października 2014 #227020 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Nik GoPxStop Serve DD2/Inferno Someone from admins gives me second time ban! without any reason!! Every time i send my screens! If this continues, I'll go with the server!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 25 Października 2014 #227024 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Natomiast zapraszam admina do wypowiedz, tak jak Ci pisałem na serwerze że gracz został odbanowany a ty mimo to dajesz bana. Radzę nie tylko przeglądać dział ze screenami ale też i odwołania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2014 #227027 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Is it possible to talk with you in Skype? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2014 #227028 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : GoPxStop [AMXBans] Reason : ' bez ssow nie wchodz nawet ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1761551472 ' [AMXBans] Your IP : ' 89.78.234 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2014 #227029 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Wbijam sie pod post Admin jest nie ogarniety .. , po tej sytulacij chcialbym zeby ten admin zostal usuniety Gopxstop tak samo jak ja ma codzienne scennery , wiec tez o to bym prosil zebyscie jakos to ogarneli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2014 #227030 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 doWora thank you!!! you know what i mean! How i can contact withadmin doWora!?!?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2014 #227033 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Last screen what i have today!!!! http://www5.zippyshare.com/v/13685483/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2014 #227036 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 doWora thank you!!! you know what i mean! How i can contact withadmin doWora!?!?!? why "withadmin" nie wiem co to znaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2014 #227037 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Any answers??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2014 #227038 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 zrobilem gosciowi ssy dzisiaj + ban. To chyba jego obowiazkiem jest wstawienie ssow na forum, No i teraz niedawno wchodze na serwer i widze ze gra (nie dalem na poczatku bana tylko sprawdzilem czy wstawil gosc ssy, i jak widac nie mial no to wszedlem i mu dalem jeszcze raz bana gdzie powod: czekam na ssy/ bez ssow nawet nie wchodz. Tak jak wstawil GoPxStop na forum. Tylko nie rozumiem czemu to ub dostaje skoro polecialy ssy i ban???? doWora natomiast ty przeginales juz na serwerze (nie mowie o u@) tylko o tym jak przez mikro mnie obrazales. Wiec uwazaj nastepnym razem na slowa. Namawiaj innych do podpisania sie pod skarga. Zbierz jeszcze moze wojsko hehehe . Pozdrawiam! Tyle mam do powiedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2014 #227039 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 why "withadmin" nie wiem co to znaczy How i can contact with chief administrator?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2014 #227042 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Ja tu tez mam problemy z adminami , ale wiesz poprostu jest ich za duzo , i tyle . tez pisalem juz skarge bo nic nie g adalem przez micro i model mi dal bana na 30 minut , i napisalem skarge i on sie wypowiedzial i tam napisal ze musial miec powod no ale ja w dupie to mam ze ma powod bo co jest adminem kur&Wwa? to nic nie znaczy poziomem jestesmy tacy sami tylko ze on moze mi dac bana tylko to ..=.= zalosne . To jak ja bym byl adminem i bym wszystkim bany wlepial i bym pisal a tu cie nie lubie , ty mi przeszadzasz idt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2014 #227043 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 zrobilem gosciowi ssy dzisiaj + ban. To chyba jego obowiazkiem jest wstawienie ssow na forum, No i teraz niedawno wchodze na serwer i widze ze gra (nie dalem na poczatku bana tylko sprawdzilem czy wstawil gosc ssy, i jak widac nie mial no to wszedlem i mu dalem jeszcze raz bana gdzie powod: czekam na ssy/ bez ssow nawet nie wchodz. Tak jak wstawil GoPxStop na forum. Tylko nie rozumiem czemu to ub dostaje skoro polecialy ssy i ban???? doWora natomiast ty przeginales juz na serwerze (nie mowie o u@) tylko o tym jak przez mikro mnie obrazales. Wiec uwazaj nastepnym razem na slowa. Namawiaj innych do podpisania sie pod skarga. Zbierz jeszcze moze wojsko hehehe . Pozdrawiam! Tyle mam do powiedzenia Is it you admin who gives me all times bans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Października 2014 #227044 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 doWora natomiast ty przeginales juz na serwerze (nie mowie o u@) tylko o tym jak przez mikro mnie obrazales. Wiec uwazaj nastepnym razem na slowa. Namawiaj innych do podpisania sie pod skarga. Zbierz jeszcze moze wojsko hehehe . wyzywalem Cie bo dla mnie to jest bezpodstawne dawanie bana , bede wyzywal bo jest chyba za duzo adminow na serwie i nie ogarniacie . tyle na temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 25 Października 2014 #227046 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 @doWora Jak chcesz zgłosić skargę to gdzie indziej. To nie twój dział. wracaj do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 25 Października 2014 #227047 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi