Gość Guest Napisano 25 Października 2014 #226994 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Witam. Dostałem dzisiaj bana na serwerze only DD#1. Jako iż nie grałem na czitach postanowiłem poszukać SSów i wrzucić je na forum z prośbą o UB. Jak się okazuje ich nigdzie nie ma. Pragnę tylko dodać, że gram na non-steam a konkretniej Cs 1.6 New Era by Lukasz. Żeby nie było tekstów typu poszukaj to znajdziesz i wklejanie linku "http://multi-head.pl/topic/13917-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/" Bo przeczytałem temat i postąpiłem zgodnie z instrukcją. Wie ktoś gdzie znajdę dowody mojej niewinności ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Października 2014 #227051 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Problemy z Counter-Strike". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2014 #228793 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Screeny muszą być w cstrike lub cstrike_polish, sam długo grałem na tym cs, jeżeli ich tam nie ma musisz przeszukać programami. Na przyszłość polecam ci pobrać cs od Multi-Head.pl. Są tam usunięte tego typu problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 31 Października 2014 #229490 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Raczej już na UB nie zdążyłeś. Jeżeli poradnik Ci nie pomógł to już nic Ci nie jest w stanie pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 31 Października 2014 #229491 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi