Gość Guest Napisano 23 Października 2014 #226170 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Witam! Rezygnuje z admina, ponieważ jest nieporozumienie z byłym opiekunem a Strajkiem. Proszę o zabranie mi flag. Pozdrawiam Kuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 23 Października 2014 #226208 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Bądźcie świadomi, że na to stanowisko powrotu już nie macie. Odebrane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 23 Października 2014 #226209 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Admin [DD2+DM]" do "Zmiany personalne w sieci". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Października 2014 #226212 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Jeszcze nie zamykam. Napiszcie mi jakie jest nieporozumienie między nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 23 Października 2014 #226213 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Dokładnie jaki konflikt bo trochę jesteśmy nie w temacie szczególnie Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Października 2014 #226244 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 S@ odebrał uprawnienia adminowi zgodnie z zasadami panującymi na MH (3 ostrzeżenie). Równie dobrze mógł to zrobić każdy inny członek administracji - ot całe zamieszanie. Po przeglądających temat widzę, że nikt nie ma odwagi nic napisać, zatem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Października 2014 #226246 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi