Gość Guest Napisano 23 Października 2014 #226051 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Data i godzina: 23/10/2014 ; 15:40 Nick admina/gracza, który zawninił: Gracz: manto Dowody: Świadkowie: Serwer,- Uzasadnienie: To po pierwsze obelga i obrażanie, po drugie nie życzę sobie, by ktoś pisał do mnie w ten sposób. Gracz bardzo wygadany, więc postanowiłem, że poleci screen, forum to dobre miejsce, by ktoś mógł sobie coś przemyśleć. Więc w postaci tekstu: (Counter-Terrorist) manto : gownie (Counter-Terrorist) manto : fejkowy (Counter-Terrorist) manto : zmien ten rn (Counter-Terrorist) manto : dzisiaj +b juz mas To po pierwsze dla jasności, gównie, to już jest obraza, fejkowy to obelga, a to, że dziś bana dostane, to mnie najbardziej ciekawi ;-). Także czekam na dalsze rozwinięcie sprawy i oczywiście reakcję, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Października 2014 #226058 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Podeślij SID/IP gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Października 2014 #226063 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 23 Października 2014 #226085 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Gracz sobie trochę odpocznie. Ban dodany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 23 Października 2014 #226086 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi