Gość Guest Napisano 22 Października 2014 #225864 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Witam, Wczoraj ztn. 21.10.2014 Założyłem temata o ub, ( tutaj ) którego dostałem, ale nadal nie mogę wejść na serwer. Przy próbie wejścia wyświetla się taki komunikat BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 470 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Dariusz Szpakowski [AMXBans] Reason : ' Cheater Destroyed ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 18679054 ' [AMXBans] Your IP : ' 87.206.200.210 ' [AMXBans] ====================` Nie wiedziałem, dlaczego tak jest, więc zanim założyłem ten temat sprawdziłem kilka rzeczy, z drugiego komputera też nie mogę wejść na serwer, ponadto sprawdziłem adres steam id z tego komunikatu powyżej, oraz drugi z konsoli po wpisaniu komendy status na innym serwerze i mam coś takiego STEAM_0:1:18679054 . Pod tym co podałem według tej stronki http://steamidfinder.com/ jestem ja a pod tym z komunikatu jest jakiś gość z Niemiec http://steamcommunity.com/id/STEAM_0/ mój internetowy adres ip też się różni od tego z komunikatu. Może po prostu nie dostałem jeszcze ub? Ktoś wyjaśni, albo pomoże? Temat zakładam tu a nie w dziale problemy, bo jak na to nie patrzeć to nadal mam jak by bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 22 Października 2014 #225869 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Banował admin z only dd2 czekamy kto to taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 23 Października 2014 #225908 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Przecież pisałem. Nty widocznie zapomniał dać mu UB. W temacie jest napisane, że daje mu UB ;p. Więc dam mu to UB, które miał dostać. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 23 Października 2014 #225909 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi