Gość Guest Napisano 22 Października 2014 #225738 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Witam. Chciał bym złożyć skargę na tych o wyżej . Mnie to kompletnie nie obchodzi ze każdy im dupę liże i krzyczą do tych mikrofonów ze nie da rady grac. Kasia - nie wiem czy mało lata jest nie dopieszczona ci co jej wchodzą w dupę to robi wszystko durne Wybierania NP: Co jest lepsze 1. Barszczyk 2. (nick gościa którego nie pamietam) tak wiem wszyscy będą ich bronic bo oni są adminami i są super fajnie. Daje bana bóg wie za co gram se gram a tu nagle co KICK: AFK lub Lamisz . kompletnie nie wiem o co chodzi. Nadużywa Mikrofon co zaraz robią to inni gracze (chłopaki) KASIU KASIU . Uwierzcie mi nie jestem złośliwy ale do przesady czasami nie da rady normalnie pograć tylko słychać Kasia gdzie jestes kasia chcesz ap. Uwaga Strzelam 1. Nadużywanie mikro tak wiem masz dobry mikrofon super fajnie 2. Bez podstawne bany mam wyłaczonego Cs'a i juz nie mogę dać tych tresci co miałem w konsoli. ... Ogółem razem Olewają innych graczy tylko troszczą się o tych co im w chodzą za przeproszenie w DUPE. Pozdro ILoVeCalibra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 22 Października 2014 #225740 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Na twoim ip jest 7 aktywnych banów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2014 #225742 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Bo mam stałe IP i na paru serwach mam bana chociaz csa mam od miesiaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasiaaa Napisano 22 Października 2014 #225872 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Kolego czy te słowa "mało lata jest nie dopieszczona" to nie jest przypadkiem obrazanie ? Nie zycze sobie tego, okej ? Zadnego vote nie robiłam i nie wywalalam Cie -.- nawet nie wiem o co Ci sie rozchodzi. I nie wiem co uwazasz za naduzywanie mikrofonu.. @ na serwerze byli tez admini : dombek i RaDeK .. niech cos napisza.. bo to vote to sprawka ktoregos z nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skubaniec Napisano 22 Października 2014 #225882 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Panie lovecalibra ^^ to ze ktoś zrobił raz vote do zabawy i + mówiłem na mikro to nic strasznego . chciałem troszkę zabawić ludzi na serwie nic więcej . Moim zdaniem chyba troszkę wyolbrzymiasz cała sytuację * jakieś lizanie dupy czy o czymś takim prosze cie -.- * mówisz ze daje bana czy tam kicka za nick , wybacz ale nie ma takiej opcji zawsze musi być powod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Października 2014 #225888 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Nie widzę wzoru skargi, więc niepotrzebnie podejmujemy w ogóle temat. Jeśli wzór się nie pojawi postępujemy zgodnie z regulaminem UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Października 2014 #225939 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Jeszcze ja Ilovecalibra z tego co pamietam to dostawales bana/bany za cele ktorych niewykonywales!!! bo o ile dobrze amietam siedzialem na specku i tak sobie obserwowalem!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dombek Napisano 23 Października 2014 #225975 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Zeby nie było ja żadnego vote nie robiłem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 23 Października 2014 #225987 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Nie widzę wzoru skargi, więc niepotrzebnie podejmujemy w ogóle temat. Jeśli wzór się nie pojawi postępujemy zgodnie z regulaminem UBT. wyraźnie napisał, że masz zastosować wzór. W Twojej skardze bez wzoru brakuje również dowodów, więc zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 23 Października 2014 #225988 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi