Sy[K]uS Napisano 21 Października 2014 #225492 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Twój nick podczas gry: Sy[K]uS Godzina, data zdarzenia: 3 min temu Mapa: dd2 / odd2 #2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:69127967 Uzasadnienie: Ucieczka? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Sy[K]uS [AMXBans] Powod : ' Ucieczka Przed Screenami ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 69127967 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.174.64.81 ' [AMXBans] =============================================== Grałem sobie, padłem i poszedłem na youtube, po chwile wrócilem ale zmieniłem serwer na odd2 #1, ładowala się muza a potem banik mi wyskoczył Pokaż mi dowód że mi zacząłeś robić ss... Dodam że dopuszczałem możliwość iż admin zrobił no z 2 ss i ja nie wiedzialem i wyszedłem... ale nie mam ani jednego ss i w konsoli też nie ma że został zrobiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 21 Października 2014 #225498 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Zapraszam do przedstawienia dowodów przez Admina @Richard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Października 2014 #225519 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Ok, zaszła pomyłka w trakcie dodawania bana z rozłączonych graczy najwidoczniej w miejsce gracza do zbanowania wskoczył sykus . Loook@SS miał otrzymać bana z takim powodem . Sykus otrzymał w tym momencie Ub. Przepraszam za utrudnienie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 21 Października 2014 #225520 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Uważaj na przyszłość. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 21 Października 2014 #225521 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi