Gość Guest Napisano 21 Października 2014 #225479 Napisano 21 Października 2014 Data i godzina:22:10 Nick admina/gracza, który zawinił:nie znam admina Dowody:... Świadkowie:... Uzasadnienie: Witam otóz to znowu zostalem ukarany banem za granie uzywajac broni broni snajperskiej która jak wszyscy wiedzą służy do strzelania z ukrycia na wrogi front tzw AWP. Nie rozumiem trochę tego , w tym temacie http://multi-head.pl/topic/44172-strata-administratora-pdgpodgrubapl/ HA napisał , że admini nie powinni wymyslac swoich zasad nawet dotyczacych kampienia , nie wiem ktory admin mnie zbanowal , nie znam wszystkich , ostatni raz gralem tu pol roku temu , proszę o wytlumaczenie mi , czy za granie uzywajac awp , ustawiajac sie w dogodnym miejscu jest kara w postaci bana na 30 min ? nie jestem pewny jak to jest , Super admini w tematach ze skargami tego typu , piszą ze za to nie powinno się karac to wchodzi jakis "mniejszy admin" i mnie banuje. Proszę o odpowiedz , dziekuje.
Gość Guest Napisano 21 Października 2014 #225487 Napisano 21 Października 2014 Proszę opiekuna dd2 dm, aby przekazał swoim adminom, że na dd2 dm nie banujemy za kampienie. To już któryś ban z rzędu od admina, który nie za bardzo zna regulamin serwera dm.
Gość Guest Napisano 23 Października 2014 #225956 Napisano 23 Października 2014 Przyznaje się, bo to ja zbanowałem tego gracza za kampienie. A tak poza tym nudzi mnie już odpisywanie każdemu na serwerze, bo co chwila dostaje spam na U@ "Admin kurwa ogarnij tego z piachu bo od początku mapy tam siedzi" itp także podczas trwania jednej mapy dostaję około 15 takich zgłoszeń..
Strajk Napisano 23 Października 2014 #225958 Napisano 23 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
21 Paź
2
23 Paź
2
Najaktywniejsi w tym temacie
Strajk 1 post
Popularne Dni
21 Paź 2014