Gość Guest Napisano 21 Października 2014 #225228 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Twój nick podczas gry: Dariusz Szpakowski Godzina, data zdarzenia: 21.10.2014 tuż przed 4 Mapa: wiadomo STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:18679054 0 00:07 12 0 Uzasadnienie: Jestem niewinny. Wydało się, Dariusz Szpakowski ma czity :lol: a tak na serio. Gram sobie w nocy z poniedziałku na wtorek między 3 a 4 w nocy w cs-a wbijam rank i poza jakimś cziterem, jest wszystko ok. Jestem w terro ( czyli czerwony nick ) i w którymś momencie widzę na czacie obok niku Dariusz Szpakowski ( na niebiesko ) jakieś bluzgi w kierunku admina i myślę WTF? nie pamiętam, żebym coś takiego pisał. Chwilę później ogarnąłem, że jakiś cziter się pode mnie podszył z IDENTYCZNYM NICKIEM i psuje grę. Sekundę później dostaje bana powód: cheater destroyed, wywala mnie z gry, otwiera napęd cd/dvd i rozwala CS. Jestem w szoku :ooo: Proszę o ub i jakąś pomoc. Czy muszę robić reinstal cs-a, czy będę mógł grać dalej na nicku Dariusz Szpakowski, czy dostanę ub? ( Dzisiaj sprawdzałem to na drugim kompie to niby działa cs ) Wszystko powinno być na demku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 21 Października 2014 #225229 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Zapraszam admina który banował tym pluginem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 21 Października 2014 #225298 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Jak najbardziej UB dla Dariusza. Mogę dać demko z relacji tego działania jeżeli potrzebne. Na serwer weszło lub wszedł cziter z aimbotem i sh, ciężko było się połapać co i gdzie. Komendą posługiwałem się w słusznej sprawie, darek miał po prostu pecha ;p. Napisz do Administratora o hasło na nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Października 2014 #225397 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Miałem hasło na nick bo mam vipa jeszcze przez 2 dni a i tak koleś wbił na moim nicku, dziwna sprawa. :mellow: Chyba, że hasło na vipa nie jest jednocześnie na nick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Października 2014 #225424 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Drugi Darek musiał mieć (1) przed nickiem, bądź wtrąconą gdzieś jeszcze spację. Dostajesz UB, przeinstaluj cs'a i wszystko powinno grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Października 2014 #225425 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi